Crònica de la presentació a Gurb!

 

Un orgull tenir l’oportunitat de presentar «La revolució de les formigues» a la meva terra! Un honor fer-ho acompanyada per en Pere Molist, regidor de Cultura del meu poble.

Mil gràcies a tots els qui ahir a les 7 de la tarda vàreu venir al Recinte de l’Esperança de Gurb (Osona): la Sala de Cultura feia goig de veure amb tanta gent!

Gràcies a en Pere Molist per les seves meravelloses paraules i la seva fantàstica presentació (no sé com podré retornar-te tanta amabilitat!). Gràcies als mecenes del Verkami que van fer possible la publicació de la novel·la i que van venir a recollir el llibre en persona. Gràcies als amics i familiars que van voler-me acompanyar en una data tan assenyalada. Gràcies Antonia Molist, Judit Carrera, Montse Homs per les imatges i vídeos de la presentació. Gràcies als lectors virtuals als quals vaig poder posar cara més enllà de les xarxes socials: una sorpresa i una responsabilitat saber que hi ha qui està fent col·lecció dels llibres que he anat publicant i que ja té a casa les «200 muses», «Els llops ja no viuen als boscos» i ara també «La revolució de les formigues»!

Una alegria immensa poder compartir aquesta vetllada amb tots vosaltres. Un record pels que, de forma injusta, fa massa mesos que no ens poden acompanyar. Un desig unànime per un futur millor.

Moltes gràcies per llegir-me, amics: mil gràcies per ser-hi sempre.

Més informació sobre el llibre: www.teresasaborit.cat/larevoluciodelesformigues

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *