Primers lectors de «La revolució de les formigues»

20181011-La_revolucio_de_les_formigues-Novel-la_negra-Primers_lectors_ressenya-Llibreria_Anglada_Vic

 

  • «Encara estic en xoc… Dos dies per llegir-la, de fet va ser una addicció fins l’última pàgina. La recomano. Que ningú aturi a les formigues!!!!» (TereDGrau, 08/10/2018)
  • «El llibre és molt àgil i la trama s’aguanta bé fins al final. A través del relat, el lector torna a reviure els fets de la tardor passada i la veritat és que estan explicats d’una manera molt clara. A més, el ritme dels esdeveniments es succeeixen amb la mateixa intensitat que es van produir. El vendrem a la llibreria.» (Jordi Anglada – Llibreria Anglada (Vic), 08/10/2018)

Ara que el Verkami ja s’ha acabat, i que els exemplars de la novel·la han arribat a les mans dels mecenes que en van fer possible la tirada inicial, fa una il·lusió immensa començar a rebre’n les primeres opinions dels seus primers lectors. Moltes gràcies per fer-me-les arribar!

Us haig de confessar que l’opinió d’en Jordi em fa una il·lusió especial. No només perquè és un gran lector i una persona excepcional, sinó perquè ha estat un dels meus llibreters de capçalera des que no aixecava ni dos pams de terra. La de llibres que m’ha arribat a recomanar al llarg dels anys!

Que ara sigui ell qui recomani el meu llibre, i que a més decideixi tenir-lo a la venda a la més que centenària Llibreria Anglada de la plaça Major de Vic (Osona), és per a mi un honor i una alegria.

Moltes gràcies, Jordi! Moltes gràcies, Teresa! Moltes gràcies als dos per les vostres paraules i la vostra amabilitat 😉

 

Més informació sobre el llibre: www.teresasaborit.cat/larevoluciodelesformigues

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *