Lectures clandestines! Els confabuladors d’«Stmconfabulant» recomanen «Els llops ja no viuen als boscos»

20170219-Confabuladors-Stmconfabulant-Escola-Sant_Miquel_Sants_Vic-ESO-Batxillerat-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos

 

No ho digueu a ningú (només uns pocs coneixen el secret) però corre el rumor, diuen, m’han dit, que un grup d’estudiants d’ESO i de batxillerat del Col·legi Sant Miquel de Vic (Osona) es reuneixen un cop al mes, a l’hora del pati, per parlar… De llibres.

Diuen que comparteixen lectures, que recomanen (o no) que els seus companys també se submergeixin en les pàgines dels llibres que han llegit. I diuen que quan s’acaba l’hora del pati, quan sona el timbre per reprendre les classes, els confabuladors tornen a l’aula… Com si no hagués passat res.

Són els «Stmconfabulant».

He aconseguit (no vulgueu saber com) la crònica de la seva última sessió clandestina, el passat 7 de febrer. Entre l’ampli ventall de lectures sobre els quals van conversar, amb títols de tots el gèneres i temàtiques, he descobert un llibre que em fa molta il·lusió de compartir amb tots vosaltres: «Els llops ja no viuen als boscos».

Un honor que «Els llops…» hagin estat inclosos en una selecció de llibres tan fantàstica. Moltes gràcies per la menció, confabuladors!

Llarga vida als llibres.

Llarga vida als que no fan «res» a l’hora del pati 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *