«La revolució de les formigues», seleccionada per formar part del primer catàleg del LAAB: el laboratori d’adaptació a la gran pantalla d’obres literàries vinculades amb Barcelona!

 

20190704-La_revolucio_de_les_formigues-LAAB-Laboratori_adaptacions_audiovisuals-Barcelona_Film_Commission-Cataleg_obres_literaries

 

Extra, extra, extra! Us imagineu que la novel·la negra La revolució de les formigues es pogués convertir en una pel·lícula?

El LAAB ha seleccionat La revolució de les formigues per formar del seu primer catàleg d’obres literàries de Barcelona amb potencial per ser adaptades a la gran pantalla!

Tal i com explica a la seva web, el LAAB és un laboratori d’adaptació d’obres literàries vinculades amb Barcelona, impulsat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona a través de la Barcelona Film Commission. El seu objectiu és afavorir l’adquisició de drets de la propietat intel·lectual d’obres literàries per part de productors o programadors del sector audiovisual.

El format del Laboratori consisteix en la promoció i anàlisi d’obres literàries preparades pel mercat audiovisual i la incentivació del seu procés d’adaptació. Per a dur-ho a terme, el Laboratori implica als agents del sector literari; professionals de l’àmbit de l’escriptura, anàlisi de guions, adaptació i guió; especialistes del mercat i professionals del sector audiovisual.

La revolució de les formigues forma part de la quarantena de títols seleccionats per formar part del seu primer catàleg d’obres amb potencial per ser adaptades al mitjà audiovisual.

Totes les obres seleccionades participaran en un esdeveniment de presentació que el LAAB ha organitzat pel proper dimarts, 9 de juliol, a 2/4 de 10 del matí, al Born Centre de Cultura i Memòria. L’acte s’ha plantejat com una sessió de networking, durant el qual les novel·les es presentaran als representants del sector audiovisual amb capacitat de liderar la seva adaptació al medi audiovisual: productors, antenes i guionistes.

Moltes gràcies al LAAB per la selecció i inclusió de La revolució de les formigues en el vostre catàleg! Ens veiem el 9 de juliol en la presentació dels títols davant dels representants del sector audiovisual 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *