Ho sabíeu que tots els escriptors vivim en mansions de 500 m2?

202202023-TVO-Entrevista_Sebastia_Raurell_Albert_Bague-TV_Osona-Escriptors_pandemia_premis_literaris

Ho sabíeu que tots els escriptors vivim en mansions de 500 m2? No: és broma (Què més voldríem! he he) La veritat és que la vida dels escriptors és molt complicada (i encara més la dels qui escrivim en llengua catalana): milers d’inputs diaris, un bombardeig constant de nous títols, llibres que a vegades tardem anys a escriure i que desapareixen de les llibreries així que deixen de ser «novetat»…

De tot això i més és del què hem parlat amb en Sebastià Raurell i l’Albert Bagué de TVO Osona: de llibres, de la pandèmia, de canvis de vida que et fan passar de ser economista a escriptora (les idees de bombera no són bones conselleres! hi hi), de novel·les publicades, de premis guanyats i de com és viure constantment «en els cinc minuts finals de la pròrroga» d’un partit en el qual sempre sembles jugar-t’ho tot a cara o creu.

Enmig de la pressió per la «novetat» és un bàlsam poder gaudir d’espais com els d’en Sebastià i l’Albert, en el quals és possible parlar de tot i aturar-nos uns minuts per fer balanç del camí viscut. I si és en el marc incomparable del Casino de Vic, què més es podria demanar?

Moltes gràcies un cop més per la invitació, Sebastià, Albert, TVO. Un goig conversar en la vostra companyia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *