Quina SORPRESA tan extraordinària: la gran Teresa Arrufat ha llegit «El país dels nasciturus» al programa «L’hora de la mainada» de Ràdio Castellterçol!

Quina SORPRESA tan extraordinària: la gran Teresa Arrufat (grandíssima narradora i millor persona) ha llegit «El país dels nasciturus» al seu programa «L’hora de la mainada» a Ràdio Castellterçol. Em fa moltíssima il·lusió: per una raó i per dues increïbles coincidències!

1) Perquè és un honor que una persona amant dels contes infantils com la Teresa Arrufat hagi escollit un conte meu!

«El país dels nasciturus» és un conte per a infants que vaig crear en el marc del Festival EVA de narració en veu alta que es va celebrar a Gurb el 2016. Un espectacle d’escriptura en temps real: només 90 minuts per escriure 3 textos (partint de les propostes fetes pel públic) i després llegir-los en veu alta. La inspiració per aquesta narració van ser tres paraules: «gat», «amic» i «camí». És així com se’m va acudir aquesta història que parla sobre l’imaginari país dels «Nasciturus»: el país dels nens que encara no han nascut.

2) Perquè la Teresa comparteix emissora amb la Pilar Gili, que fa poques setmanes em va entrevistar en el programa «Llegim Okè?» per parlar de «Casus Belli».

3) Perquè totes dues són del Moianès, a tocar del Vallès… I precisament la pròxima presentació-concurs de «Casus Belli» és al Vallès Oriental!

Més en concret: a Caldes de Montbui, el 28 d’octubre, amb la Conxi Sánchez (que també té programa de ràdio, en aquest cas a Ràdio Caldes, i que també em va entrevistar fa uns dies) i amb la qual hem preparat un CONCURS extraordinari perquè conegueu els SECRETS del món editorial alhora que descobriu curiositat i anècdotes d’escriptors de tots els temps. Veniu i podreu guanyar un VAL de 50€ per llibres!

Vallès + Ràdio + Llibres = Tres dones extraordinàries que he pogut conèixer gràcies als llibres i a la literatura. Teresa, Pilar, Conxi: per molts anys puguem compartir històries i paraules!

Feu clic al play per descobrir el conte «El país dels nasciturus» llegit per la Teresa Arrufat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *