Si Sant Jordi cau en diumenge, el dia es converteix en setmana!

 

20170417-Setmana_Sant_Jordi_2017-Teresa_Saborit-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Nit_lletres_VullEscriure

 

Espero que hàgiu tingut una bona Setmana Santa!

Després d’uns dies de vacances (per alguns: quina sort que teniu, hehe), entrem de ple en la setmana de Sant Jordi. Aquests són alguns dels actes en els que participaré:

 

  • DIMECRES 19 d’abril, a les 7 del vespre, presentació oficial d’«Els llops ja no viuen als boscos» a Cervera, en un acte organitzat per les entitats convocats del Premi 7lletres. M’acompanyarà en la presentació l’Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors, i també hi participaran en Jaume Rossich (regidor de Cultura de la Paeria de Cervera), en Ramon Armengol (conseller comarcal de cultura) i la Núria Magrans (consellera de l’àrea de serveis socials del Consell Comarcal de La Segarra). L’acte tindrà lloc a l’església de Sant Joan (carrer major 15 de Cervera). Si sou de les terres de Lleida, serà un plaer saludar-vos!
  • El DIJOUS 20 participaré en dos actes:
    A 2/4 d’1 del migdia seré a l’Institut de Vic per participar en la cita literària «Els nostres escriptors ens visiten» amb tres escriptors més de la comarca d’Osona: en Jordi Lara, la Bruna Generoso i l’Enric Casulleras. L’acte és una cita anual que enguany celebra la tretzena edició i que convoca una mostra variada dels escriptors de la comarca d’Osona que presenten una novetat literària pels volts de Sant Jordi. Junts presentarem els nostres llibres i en llegirem alguns fragments davant d’un auditori format eminentment per alumnes de batxillerat, tot i que és un acte obert a tothom en general.
    – A la tarda participaré en els actes que ha organitzat el Col·legi d’Economistes de Catalunya per commemorar la diada del llibre i la rosa: a 2/4 de 6 estaré a la seu de Barcelona (plaça Gal·la Placídia 32) per presentar «Els llops ja no viuen als boscos» i a continuació signaré exemplars d’aquest llibre i de les «200 muses».
    – Els dos actes són d’entrada lliure: esteu tots convidats a participar-hi!
  • El DISSABTE 22 l’acte estrella serà la 5a edició de «La Nit de les lletres»!
    – Com ja és tradició, a VullEscriure acomiadem temporada amb un acte d’escriptura en temps real el dissabte abans de Sant Jordi. Aquest any, però, per commemorar el 5è aniversari de la web, llençem l’ordinador per la finestra i saltem al món real per primera vegada en la història de la web!
    TWITTER => Per una banda, des de les 8 del matí i fins a les 7 del vespre, a cada hora en punt publicarem al twitter un minicrida que els escriptors haureu de respondre al propi twitter utilitzant les etiquetes #nitlletres #tweetrelat. En total seran 12 minicrides que, un cop publicades, es podran respondre durant tot el dia i fins a la mitjanit. Rebreu un punt per cada minicrida que respongueu i, en funció del nombre de punts que acumuleu al llarg del dia, després de Sant Jordi rebreu un títol o un altre per correu electrònic (qui respongui a les 12 minicrides serà nomenat «Cavaller de VullEscriure», qui respongui a 11 «Drac ferotge»,… Consulteu la web per descobrir el llistat complet: www.vullescriure.cat/lanitdeleslletres.html). Tots els qui tingueu ganes d’escriure esteu més que convidats a participar-hi!
    PRESENCIAL => Per altra banda, a les 8 del vespre, VullEscriure ens unim amb «Me suenan tus letras» per organitzar una última minicrida presencial al Jamming Lounge de Gràcia (carrer Vallfogona 23 de Barcelona). Des de les 8 del vespre i fins a 2/4 de 10 viurem com cada any una sessió d’escriptura ràpida en temps real però, aquesta vegada, per primer cop en la història de la web, una sessió en viu i en directe. Serà l’excusa perfecta perquè els escriptors de la web us pugueu «desvirtualitzar» entre vosaltres, perquè pugueu signar-vos/dedicar-vos mútuament el llibre de relats que heu escrit entre tots i que hem editat aquest Sant Jordi i perquè puguem conèixer un munt de nous escriptors tan apassionats de les lletres com nosaltres! Acte obert a tothom: només cal portar paper, bolígraf i moltes ganes d’escriure 😉
  • El DIUMENGE 23 d’abril serà un no parar!
    – Començaré el dia a Barcelona participant en diverses signatures d’«Els llops ja no viuen als boscos» a les Rambles, primer a la parada de l’Associació de Relataires en Català i més tard, de 2/4 de 12 a 2/4 d’1, a la parada de la Llibreria Horitzons.
    – Al migdia tinc una cita amb els companys de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana per la tradicional copa de cava del dia de Sant Jordi a l’Ateneu Barcelonès, en un acte organitzat conjuntament amb l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya, l’Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana, les editorials de Llegir en Català i el PEN Català.
    – I a la tarda tornaré a Osona! De 4 a 6 de la tarda participaré en el programa especial de Sant Jordi que el 9TV realitzarà en directe des de la plaça Major de Vic, amb connexió amb la resta de televisions de la Xarxa TV, i a partir de les 6 de la tarda em podreu trobar a la parada de la Llibreria La Tralla, a la mateixa plaça Major, signant exemplars d’«Els llops ja no viuen als boscos».

 

Després de Sant Jordi necessitaré una setmana de balneari! (hehe) Seriosament: em fareu molt feliç si podeu venir en algun dels actes i serà una alegria poder-vos dedicar en persona un exemplar d’«Els llops ja no viuen als boscos» o de les «200 muses» 😉

Llarga vida als llibres (i als que els llegeixen!).

Feliç Sant Jordi!

 

PD. Si sou de la comarca d’Osona i durant la setmana esteu pendents del 9TV… Potser m’hi veureu treure el cap en algun moment (i fins aquí puc llegir, hehe). Jordi Vilarrodà, Clàudia Dinarès, Esther Rovira, Isaac Moreno: moltes gràcies per la confiança 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *