Cap de setmana llarg ple d’actes de Sant Jordi!

Tot un cap de setmana d’oportunitats per veure’ns les cares aquest Sant Jordi!

20180419-Lletres_Parlament-Sant_Jordi-Teresa_Saborit-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-200_muses

1) Demà divendres 20, a les 11 del matí, durant l’acte institucional «Lletres al Parlament» en el transcurs del qual es llegiran textos de Montserrat Abelló, Maria Aurèlia Capmany, Carles Fages de Climent, Maria Mercè Marçal, Joanot Martorell, Raimon Panikkar i Manuel de Pedrolo.

20180413-Tirant_lo_Blanc-Joanot_Martorell-Lectura_veu_alta-Narradora_Teresa_Saborit-Revetlla_Sant_Jordi-Biblioteca_publica_Tarragona

2) També demà divendres, a les 19:30, a la revetlla de Sant Jordi de la Biblioteca Pública de Tarragona amb l’espectacle de lectura en veu alta de «Tirant lo Blanc». Aconseguirà Tirant conquerir el «castell» de Carmesina?

20180419-Llibre-Sant_Jordi_2018-VullEscriure-Presentacio-Barcelona

3) Dissabte 21, a les 11: 30, a la presentació del llibre de «Sant Jordi 2018» de VullEscriure: amb una selecció dels millors microrelats escrits durant la 6a temporada, aquest any inspirats en les versions originals dels contes clàssics!

20180419-Sant_Jordi-Teresa_Saborit-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-200_muses

4) I dilluns 23, durant tot el dia, en alguna de les parades a on estaré signant llibres:

– De 9 a 10 – Parada de l’Associació de Relataires en Català (Rambla Catalunya 6 – Barcelona)
– De 10 a 11 – Biblioteca de Sant Esteve de les Roures (amb la presència de l’alcalde Sr. Orni que farà una breu presentació institucional en motiu del dia de Sant Jordi)
– De 13 a 14 – Parada de l’Associació d’Amics de Sant Camil, entitat que vetlla per donar suport i serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual (Passeig de Gràcia, 1 – Barcelona). Durant el transcurs del dia passaran per la parada autors com Carlos Zanon, Marta Carnicero, Jordi Cantabella, Jordi Badia o Marc Pons. Heu vist el fantàstic vídeo que han preparat? Feu-hi un cop d’ull per conèixer el llistat complet d’autors:

– De 18 a 20 – Parada de l’Associació de Relataires en Català (Rambla Catalunya 6 – Barcelona)

Espero que ens puguem saludar en algun moment d’aquest llarg cap de setmana i serà un plaer signar-vos un exemplar del llibre de les «200 muses» o d’«Els llops ja no viuen als boscos». Feliç Sant Jordi! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *